Juridische begeleiding

In-house-legalteam

Als onderdeel van onze dienstverlening levert ons in-house-legalteam de juridische begeleiding tijdens fusie- en overnametrajecten, management buy outs en participaties. Wij adviseren en assisteren ondernemers bij het opstellen van contracten, bedrijfsovernames, samenwerkingsverbanden en besluitvorming. Ons werk houdt niet op bij het sluiten van een deal. Ook daarna zijn wij een vertrouwde adviseur over governance of vennootschappelijke structuur, commerciële overeenkomsten en andere vraagstukken. Ook ondersteunen wij bij interne conflicten binnen de vennootschap of commerciële conflicten met derden.

Goede balans tussen commercieel, financieel en juridisch vakmanschap

Doordat ons in-house-legalteam kan worden betrokken bij iedere transactie, is er in de basis een goede balans tussen commercieel, financieel en juridisch vakmanschap. Onze juristen beschikken over een jarenlange nationale en internationale ervaring en over een stevig netwerk van gerenommeerde externe advocaten en fiscalisten.

Hands-on juridische aanpak

Onze juristen zijn op de hoogte van de “ins en outs” van de nichesegmenten waarin BHB Dullemond opereert. Dat maakt dat ze bij uitstek in staat zijn om een goede inschatting te maken van de specifieke risico’s in uw bedrijfstak en deze contractueel te ondervangen.

Begrijpen wat er in een bedrijf gebeurt is net zo belangrijk als de juridische onderbouwing. Daarom is onze aanpak “hands on”. Met opgestroopte mouwen vertalen wij de vragen van onze klanten naar praktische oplossingen zonder het nodeloos ingewikkeld te maken.

Laagdrempelig juridisch advies tegen gunstige tarieven

Kortom, onze juristen zijn uw businesspartner. Laagdrempelig en tegen gunstige tarieven. Zo kunnen wij u, gedurende het gehele overnameproces en daarbuiten, bij de hand nemen zodat u zich kunt blijven richten op uw onderneming. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen indien u behoefte heeft aan juridische ondersteuning. Wij helpen u graag!