Internationaal netwerk

Internationale overnames vormen een steeds groter aandeel in de M&A-transacties binnen de verzekeringsmarkt. Ook voor het Nederlands intermediair zal verdere schaalvergroting in combinatie met internationalisatie in de komende jaren een belangrijk thema worden. Daarom is BHB Dullemond een strategische alliantie aangegaan met FTI Consulting, een internationaal managementadvieskantoor met een wereldwijd netwerk binnen de verzekeringsmarkt. Middels deze samenwerking kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn bij het succesvol uitrollen van hun internationale acquisitiestrategie

Het wereldwijde FTI-netwerk is actief in 31 landen en beschikt met ruim 7.700 professionals over expertise van de lokale markten en kan daarmee de internationale verzekeringsmarkt landoverstijgend van dienst zijn. FTI Consulting begeleidt Europese en Amerikaanse (USA) consolidators bij het realiseren van hun internationale journey. Elk land kent een andere marktdynamiek, zakencultuur en taalbelemmeringen en daarom is een zorgvuldige en weloverwogen aanpak nodig. Samen met FTI kunnen wij helpen bij het uitrollen van een internationaal acquisitieplan door middel van het geven van inzicht in de verschillen tussen landen en de lokale best practices.

Wilt u meer informatie of advies over het succesvol uitrollen van uw internationale roll-upstrategie? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze aanpak en ons internationale netwerk binnen de verzekeringsmarkt.