Werken bij BHB Dullemond

Onze medewerkers maken het bedrijf en daar zijn we trots op! Hoe leggen we uit wat ons succesvol maakt? Wij geloven dat het in onze bedrijfscultuur verborgen zit. In de mentaliteit van onze medewerkers om uit zichzelf op zoek te gaan naar de beste oplossing voor onze klanten. Dat leidt tot echte klanttevredenheid. Kortom, wij geloven dat wanneer iedereen echt plezier in z’n werk heeft, onze klanten daar als een soort natuurlijk, onvermijdelijk gevolg ook gelukkig van worden.

Durf van betekenis te zijn

Wij dagen jou en onze klanten uit om van betekenis te zijn voor mens, milieu en maatschappij. Dan ben je succesvoller, nu en in de toekomst. Dat is ons uitgangspunt. Soms betekent dit dat we tegen de stroom ingaan. Ver vooruitdenken. Of onze klanten een spiegel voorhouden. Maar altijd met het doel om een goede prijs te realiseren, waarbij de belangen van alle stakeholders in de deal zijn meegenomen. Van medewerkers tot relaties en van huidige ondernemers tot volgende generaties in het ondernemerschap.

Fouten maken biedt een kans om te leren en te ondernemen

Wij creëren een veilige omgeving waarin jij je vrij voelt om iets uit te proberen en fouten te maken. Die omgeving ontstaat doordat we open en transparant zijn, ook in het geven van feedback aan elkaar. Dit vergroot het onderlinge vertrouwen, waardoor je met meer zekerheid durft te ondernemen. Wij vinden zelfs dat mensen die nooit een fout maken, waarschijnlijk veel te voorzichtig te werk gaan en daarom niet innovatief genoeg zijn.

 

360 graden zorgzaamheid

Wij gaan voor 360 graden zorgzaamheid. En staan voor familiegevoel, werkplezier, vertrouwen, oprechte waardering en resultaatgerichtheid. We willen de beste werkgever zijn voor onze medewerkers, de beste meerwaarde bieden aan onze klanten met de daarbij behorende stakeholders en de beste partner zijn voor onze maatschappij.