Zes redenen waarom je bij ons wilt werken

 

1. Groeien als mens en professional
Groei levert ruimte, energie en creativiteit op. We willen als bedrijf blijven groeien, maar vooral ook als mens. Binnen onze organisatie investeren wij in jouw talenten en versterken we elkaars krachten. Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te laten zien, te groeien en je ambities waar te maken. Opleidingen en trainingen zijn een vast onderdeel van ons opleidingsprogramma.

2. BHBD voelt als een tweede huis
Wij voelen ons betrokken bij ons werk en bij elkaar. Binnen ons bedrijf heerst er een collegiale sfeer en een enorme teamspirit waardoor jij je snel thuis zult voelen.

3. Werk en privé in balans
Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privéleven. Daarom kun je bij ons je eigen werktijden bepalen. Parttime werken is mogelijk en ook de kantoortijden zijn flexibel in te delen. Als het werk maar af komt.

4. Goed pensioen
We richten ons ook op jouw welzijn in de toekomst. Zo betalen wij het grootste gedeelte van de premie voor de pensioensregelingen, waardoor je als medewerker een goed pensioen kunt opbouwen en hier maar weinig eigen bijdrage voor in hoeft te leggen.

5. Fit-programma
Wij bieden jou de mogelijkheid om gebruik te maken van een FIT-regeling. Dit houdt in dat je een maandelijkse vergoeding krijgt voor een sportactiviteit naar eigen keuze. Ook faciliteren wij standaard voedzame voedingsproducten en fruit op kantoor. Eén keer per jaar inventariseren we jouw specifieke wensen op het gebied van fitheid in een individueel begeleidingsgesprek.

6. Plezier maken
Geluk leidt tot succes en niet andersom. De combinatie van hard werken, veel plezier met elkaar hebben en geweldige opdrachten bij klanten doen, maakt BHB Dullemond een bijzonder leuk bedrijf om voor te werken. Plezier maken is belangrijk in ons werk. We vieren daarom successen van klein tot groot en van persoonlijk tot zakelijk. We weten namelijk dat dat het plezier dubbel zo groot maakt. We share the fun!