Onze marktexpertise

Sinds 1998 zijn wij als M&A kantoor actief binnen uw branche. Wij kennen daardoor uw branche door en door, met duurzamere deals als resultaat.

Onze jarenlang opgebouwde kennis van assurantiekantoren, volmachtbedrijven, de makelaardij, hypotheekadviseurs, accountancy en arbodienstverleners is voor u van grote toegevoegde waarde.

Assurantiekantoren & volmachtbedrijven

01.

Assurantiekantoren & volmachtbedrijven

Veel ondernemers in de verzekeringsmarkt beseffen dat schaalgrootte en efficiencyvoordelen nodig zijn om te kunnen blijven groeien en innoveren. De bedrijven die vandaag succesvol zijn, investeren in digitalisering, opleidingen, online zichtbaarheid en (persoonlijke) klantbediening. Door deze ontwikkelingen zien wij dat het aantal bedrijven in de markt de afgelopen jaren is gedaald door fusies, allianties en overnames.

Lees meer
Accountancy

02.

Accountancy

Naast dat BHB Dullemond al meer dan 25 jaar de expert is in overnames binnen de verzekeringsmarkt heeft zij ook de kennis en ervaring in huis op het gebied van accountants-, belastingadvies- en administratiekantoren. De accountancybranche vertoont veel parallellen met de verzekeringsmarkt. Beide bewegen zich in de zakelijke dienstverlening en er is sprake van een sterke recurring business. Net als in de verzekeringsmarkt is de accountancybranche er een waarin veel ontwikkelingen gaande zijn.

Lees meer
Arbodiensten

03.

Arbodiensten

De laatste jaren staat de wereld van de arbodienstverlening niet stil. Ontwikkelingen als de AVG, de vernieuwde Arbowet, het tekort aan bedrijfsartsen en vraagstukken rondom taakdelegatie zijn voorbeelden die de inkoop en organisatie van arbodienstverlening er niet gemakkelijker op maken. Een nieuw perspectief op groei binnen de arbodienstverlening zien we terug in een toename van fusie- en overnameactiviteiten.

Lees meer
Makelaardij

04.

Makelaardij

De transactiemarkt binnen de makelaardij is de laatste jaren steeds meer in beweging gekomen. Makelaars die relevant willen blijven, moeten meer en meer investeren in technologie. De afgelopen jaren heeft BHB Dullemond veel makelaarskantoren geholpen met het aankopen van kantoren, waardoor de technologische innovaties middels schaalvoordelen wél gerealiseerd kunnen worden én waardoor de positie van het desbetreffende makelaarskantoor voor de toekomst veilig wordt gesteld.

Lees meer
Hypotheekadviseurs

05.

Hypotheekadviseurs

De markt van het hypotheekadvies gaat een nieuwe fase in. Dankzij het gebruik van data en nieuwe technologie ontstaan nieuwe businessmodellen waarmee de hypotheekadviseur de toegevoegde waarde van goed financieel advies kan laten zien aan de klant.

Lees meer