Martine van Eck

Business Development Executive

Martine’s roots liggen in de transport en logistiek. In de afgelopen 15 jaar heeft zij binnen familiebedrijf Van Eck Trailers diverse functies bekleed. Startend als verkoper van maatwerk transportoplossingen en geëindigd als directielid verantwoordelijk voor service en productie. Martine is een hands-on business executive en krijgt de grootste voldoening van het aansturen van ontwikkelprocessen en het motiveren van mensen gericht op het versterken van de marktpositie en duurzame groei. Binnen BHB Dullemond is Martine verantwoordelijk voor het uitrollen van nieuwe proposities en de ontwikkeling van de daarbij horende interne organisatie.

Opleidingen

Bedrijfswetenschappen (MSc 95%, Universiteit Nijmegen), Hotel Management (BSc, Stenden Hogeschool Nederland).

Werkervaring

15 jaar diverse functies (Accountmanager, Manager Marketing & Sales, Commercieel Directeur, Directeur Services en Directeur Operations en Service) bekleed binnen Van Eck Group bv, 1 jaar Adviseur bij Mede Organisatie Advies bv.

Hobby’s / passies

In haar vrije tijd draait het bij Martine veel om lekker eten en drinken. Ze vindt het heerlijk om te koken voor familie en vrienden en maakt het liefst van elk moment een feestje. Verder is ze graag in Oostenrijk om te skiën en houdt ze van opruimen:)  

Terug naar overzicht