Lisette van Gils

M&A Jurist

Lisette is sinds november 2020 als M&A Jurist in dienst bij BHB Dullemond. Binnen BHB Dullemond geeft zij sturing aan het legal team waardoor wij onze klanten een nóg breder pakket aan diensten kunnen bieden, al dan niet in het licht van de aan- of verkoop van het bedrijf. Zo is Lisette onder meer bedreven in het opstellen van contracten en besluitvorming en goed in staat om juridische risico’s in te schatten.

Lisette heeft de afgelopen jaren als advocaat en bedrijfsjurist bij gerenommeerde (internationale) kantoren en bedrijven gewerkt. Met haar kennis over (internationale) groepsstructuren, het ondernemingsrecht en het contractenrecht is zij een allround en praktisch jurist die snel en op het juiste tijdstip door BHB Dullemond kan worden ingezet.

Opleidingen

Msc/Bsc Civil Law (Radboud University) Msc Corporate Law (Universiteit van Amsterdam). Beroepsopleiding advocatuur en diverse opleidingen in het kader van permanente educatie,  waaronder o.a. het programmaInternational Law Practise (Law Firm School), verdiepingscursus Fondsstructurering en Fondstoezicht (2019) en Beleggingsfondsen bijstaan (2018).

Werkervaring

Na haar studie is Lisette als advocaat aan de slag gegaan op de M&A-afdeling bij een groot advocatenkantoor aan de Zuid-As in Amsterdam. Nadat zij haar beroepsopleiding heeft afgerond heeft zij vanaf 2012 gewerkt voor grote corporate service providers. Eerst als “Company Lawyer” en daarna ook als Manager Legal. Voordat zij de overstap maakte naar BHB Dullemond werkte Lisette vier jaar als Head of legal bij Circle Partners

Hobby's en passies

In haar vrije tijd is Lisette druk met haar gezin, gaat zij graag uit eten of leest ze een boek. Reizen en nieuwe mensen leren kennen geeft Lisette doorgaans ook veel positieve energie.

Terug naar overzicht