Jorg Quapp

M&A Director / Partner

Jorg heeft zich op 1 maart 2022 aangesloten bij BHB Dullemond na 17 jaar internationale ervaring te hebben opgedaan op het gebied van fusies en overnames. De laatste jaren heeft Jorg zich vooral gespecialiseerd in de sectoren zakelijke dienstverlening en technologie. Binnen de verzekeringssector heeft Jorg eerdere transacties begeleid op het gebied van tussenpersonen, volmachtbedrijven, schadebehandeling en software. Jorg is een betrokken M&A adviseur die er plezier uit haalt om voor zijn klanten het best mogelijke resultaat te realiseren. Daarnaast is Jorg als partner nauw betrokken bij de groei en verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Opleidingen

Executive Master Business Valuation & M&A (University of Groningen Business School); Ir. Technische Bedrijfskunde (Technische Universiteit Eindhoven); Propedeuse Econometrie (Erasmus Universiteit Rotterdam).

Werkervaring

5 jaar in het M&A-team KPMG Nederland, waarvan de laatste 3 jaar als director en hoofd van het sectorteam Business Services; 6 jaar SNS REAAL en Propertize waarvan initieel als onderdeel van het Corporate Developmentteam van SNS REAAL en later als hoofd Strategie bij Propertize; 6 jaar investment-bankingervaring bij Kempen & Co en later NIBC.

Specialiteit

Fusies en overnames, waardering financiering en ondernemers/eigenaren helpen om goed naar voren te brengen wat hun bedrijf uniek maakt.

Hobby’s / Passies

Jorg is gitarist en houdt vooral van folk, blues, rock en jaren-90 grunge. Ook geniet hij ervan om lange wandelingen te maken over het strand met zijn gezin en  honden. Verder houdt hij zich bezig met (recreatief) mountainbiken en hardlopen. 

Terug naar overzicht