Henny Kloppenburg

Manager M&A en Valuation

Na haar stage bij De Amersfoortse is Henny in de assurantiebranche gebleven. In 2007 is zij gestart als bedrijfsanalist bij Dullemond Bedrijfsadvies. Zij heeft zowel de branche als het vakgebied M&A goed leren kennen en zich hierin steeds meer verdiept. Analyse van assurantieondernemingen, waarderingen, klantcontact, adviezen en onderzoek (bijvoorbeeld inzake rechtbankdossiers) en de ondersteuning bij aan- en verkooptrajecten zijn een leuke uitdaging. Door haar ruime ervaring fungeert ze steeds vaker als coach voor de overige teamleden.

Opleiding

Propedeuse Commerciële economie, BSc Bedrijfseconomie, Wft Basis, MSc Fiscale Economie (Universiteit van Amsterdam), Register Adviseur Bedrijfsopvolging Business Valuation (RAB BV), De gevolmachtigd agent in één dag, Business Valuation aan de Nyenrode Business University. Ingeschreven bij het NIRV als register valuator.

Specialisatie

Financiële analyses, diepgaande portefeuilleonderzoeken (provinciaal, volmacht, CRvp’s, etc.), discounted cash flow waarderingen. Waarderingen in het kader van toe- en uittreding van (meerdere) aandeelhouders. 

Werkervaring

1 jaar De Amersfoortse Verzekeringen, 15 jaar BHB Dullemond overnames en advies 

Hobby's / passies

Henny’s interesse gaat uit naar veel verschillende zaken. Zo mag ze graag skiën en lezen. Daarnaast gaat ze graag naar escape rooms, doet ze bordspellen en is ze actief met haar gezin.

Terug naar overzicht