Edwin Bosma

Managing partner

Gedurende acht jaar was Edwin als adviseur in dienst bij Dullemond Bedrijfsadvies te Hoogland. In 2006 heeft hij zijn eigen adviesbureau opgericht, dat in 2008 is samengegaan met Bangma & Huskens Bedrijfsadvies, waarna de naam werd omgezet in BHB overnames & advies. Als Managing Partner is Edwin verantwoordelijk voor de algehele leiding en de strategie van het bedrijf. Daarnaast is hij als M & A adviseur betrokken bij de grotere projecten en coacht hij de projectteams.

Opleiding

Bedrijfseconomie, Rijksuniversiteit Groningen, diverse opleidingen Business Valuation, Mergers & Acquisitions.

Werkervaring

8 jaar adviseur bij Dullemond Bedrijfsadvies B.V., 2 jaar investment manager bij Meeùs Groep, 2 jaar medeaandeelhouder Inter Solutions (detachering), 6 jaar partner en adviseur BHB Adviseurs, sinds 2011 gastdocent 'bedrijfsovernames' bij de Hogeschool Utrecht.

Specialisatie

Begeleiding bij fusies en overnames, bedrijfswaarderingen en strategie ter voorbereiding op bedrijfsopvolging en/of verkoop.

Nevenfuncties

Jurylid VVP Advies Awards
Voorzitter bestuur INSVER

Hobby's / passies

Edwin is een fervent skiër.  Verder is hij graag met de green egg in de weer (ook ’s winters) onder het genot van een goed glas wijn. Daarnaast gaat hij graag met zijn gezin uit eten en geniet hij van een goed boek.

 

Terug naar overzicht