Veldsink Advies neemt Van Ede Assurantiën over

Van Ede Assurantiën, gevestigd te Wolfheze, is overgenomen door Veldsink Advies. De activiteiten worden voortgezet onder de naam Veldsink Wageningen. Alle medewekers komen in dienst van Veldsink Advies. Harry Waaijenberg, DGA bij van Ede Assurantiën, gaat ook mee over in de transactie. 

Familiebedrijf Veldsink Advies staat al sinds 1979 klaar voor zowel particuliere als zakelijke relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies. Binnen deze succesformule heeft de organisatie inmiddels ruim 50 vestigingen, die allen gebruikmaken van centrale ondersteuning op het gebied van inkoop, administratieve afhandeling en andere faciliteiten. Doordat elke vestiging lokaal geworteld is, blijft de persoonlijke benadering intact, met dezelfde vertrouwde contactpersonen.

Harry Waaijenberg  van Ede Assurantiën: Wij hechten veel waarde aan het serviceniveau van onze dienstverlening en het persoonlijk contact met u als klant. In deze sterk veranderende markt is het echter een uitdaging om dit te kunnen blijven bieden. Daarom bundelen we onze krachten met familiebedrijf Veldsink Advies en gaan we vanaf heden verder onder de lokale naam Veldsink – Finas. Zo kunnen wij de diensten en service blijven verlenen waar beide organisaties al jaren voor staan.

BHB Dullemond is bij deze transactie als adviseur betrokken geweest namens verkoper.

Bekijk alle klanten