SucSez Groep neemt Assicuro Private Insurance en Assicuro Assuradeuren over

Bedrijfsoverdracht - 22 mei 2019

De Limburgse bedrijven Assicuro Private Insurance en Assicuro Assuradeuren, gespecialiseerd in exclusieve verzekeringen voor met name welgestelde particulieren, zijn overgenomen door SucSez Groep uit Reeuwijk.

Assicuro blijft onder eigen vlag op dezelfde locatie in Nieuwstadt opereren. De overname heeft dus geen personele gevolgen.

Beide directeuren bijzonder tevreden

Directeur Walther Muurmans van Assicuro en directeur Bas van Twillert van SucSez Groep zijn bijzonder tevreden over deze deal. De heer Muurmans alsmede zijn echtgenote en zoon blijven ook na de overname werkzaam voor het bedrijf.

Overname past in SucSez' groeistrategie

Het meerderheidsbelang dat SucSez verkregen heeft past in hun groeistrategie en het personeel van Assicuro kan op de vertrouwde wijze vanaf de bekende plek de klanten blijven bedienen.

BHB Dullemond en Berculo Advocaten te Utrecht (mr. Maarten Kalkwiek) zijn bij deze transactie als adviseurs betrokken geweest namens verkoper. Namens SucSez Groep zijn Corp Legal, Tic-fas (DDO) en Schut van der Ven (notaris) betrokken geweest op deze transactie.

Bekijk alle klanten