Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem gaat verder onder de naam BMV Makelaars

BHB Dullemond heeft de heren M. Müller, J. Vogelaar en E. Broersma bijgestaan door het waarderen van Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem en de advisering bij het uitkopen van een vierde partner. Met dezelfde missie, hetzelfde pand en hetzelfde team gaat Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem  verder onder de naam BMV Makelaars. Het samenwerkingsverband met Dynamis blijft bestaan.

BMV Makelaars (nu nog Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem) heeft zich in de afgelopen 15 jaar met een team van 25 medewerkers ontwikkeld tot marktleider in alle vastgoedsegmenten in de regio Arnhem.

Quote klant: “Na een jarenlange samenwerking tussen 4 aandeelhouders was het tijd om afscheid te nemen van één van de partners. Wij hadden grote behoefte aan een sparringpartner bij het waarderen van ons kantoor en daaraan gerelateerd het uitkopen van een aandeelhouder. Het uiteindelijke resultaat was een spannend traject dat mede dankzij de inzet, snelheid en professionaliteit van BHB Dullemond als dé kennispartner op het gebied van het waarderen van makelaarskantoren tot een prima resultaat heeft geleid.”

Bekijk alle klanten