Familiebedrijf Bloemendal Assurantiën B.V. verkocht

Bedrijfsoverdracht - 14 maart 2019

Het in 1946 opgerichte assurantiekantoor Bloemendal Assurantiën B.V. is verkocht aan het zittend management (Remmelt Hofman, commercieel directeur) en Java International Holdings. Na twee keer over te zijn gegaan op de schoonzonen heeft Erik Hemmink samen met zijn echtgenote besloten om het bedrijf over te dragen.

Op zelfstandige wijze de klanten bedienen

Door het bedrijf te verkopen aan Remmelt Hofman en Java blijft Bloemendal Assurantiën op zelfstandige wijze haar klanten bedienen. Het team van loyale medewerkers is blij met deze overname. Ook de samenwerkingen met Bloemendal Hypotheken en Bloemendal Makelaardij worden ongewijzigd voortgezet. Java International Holdings is tevens (middellijk) aandeelhouder van InsureNL dat belangen houdt in meerdere assurantieondernemingen in Nederland.

Vanaf heden is Remmelt Hofman medeaandeelhouder en algemeen directeur. Erik Hemmink blijft bij de onderneming betrokken als 'ambassadeur'.  Bloemendal Assurantiën is een groeiend bedrijf en bestaat uit een team van vijftien medewerkers met vestigingen in Den Ham, Vriezenveen en Vroomshoop.

BHB Dullemond is bij deze transactie als adviseur betrokken geweest namens verkoper.

Lees hier een artikel dat in de Tubantia verscheen.

Bekijk alle klanten