De voordelen van uw bedrijf verkopen samen met BHB Dullemond

 

Meer dan 1000 verkooptransacties gerealiseerd

Als M&A-kantoor hebben wij al meer dan 1000 verkooptransacties op onze naam staan.

Groot netwerk van potentiële kopers

Wij hebben een groot netwerk in uw branche. Dagelijks staan wij in contact met ondernemers en bedrijven in de financiële dienstverlening. Wij zijn daarom op de hoogte van de actuele vraag en het aanbod, met de beste match als resultaat. Door onze naamsbekendheid weten kopers en investeringsmaatschappijen ons snel te vinden.

Ruim 25 jaar kennis en ervaring

BHB Dullemond is sinds 1998 actief in de verkoop- en aankoop van bedrijven. Wij kennen daardoor alle haken en ogen die u tegen kunt komen bij de verkoop van uw bedrijf. Maar ook de succesfactoren om tot het beste verkoopresultaat te komen. Voor u, maar ook voor de overnemende partij.

BHB Dullemond werkt op 100% onafhankelijke basis samen met andere specialisten en adviseurs 

Waardevergrotende expertise

Naast een goede waardebepaling kijken wij ook naar mogelijke synergie-effecten voor de koper, het aantal geïnteresseerde kopers, de kwaliteit van de prognose, de financierbaarheid en marktontwikkelingen. Dit heeft bijna altijd een waardevergrotend effect. Ook geven wij adviezen over het verhogen van uw bedrijfswaarde als voorbereiding voor de verkoop.

Een deal met meerwaarde

Wij realiseren een deal die meerwaarde oplevert voor verkoper én koper. Wij slaan bruggen tussen de belangen van alle stakeholders, zoals uw medewerkers en klanten. Dat levert niet alleen een betere verkoopprijs op, maar ook de mogelijkheid voor het (overgenomen) bedrijf zich beter te ontwikkelen in de toekomst.