Wat we doen

Als gespecialiseerd overnameadviesbureau ondersteunen wij al 24 jaar ondernemers van assurantiekantoren, volmachtbedrijven, de makelaardij, hypotheekadviseurs en arbodienstverleners. Met kennis van betekenis.

Wilt u uw bedrijf verkopen? Een investeerder aantrekken? Of versneld groeien door acquisities? Dan wilt u zeker weten dat u de beste keuzes maakt.

Bedrijf verkopen

01.

Bedrijf verkopen

Het verkopen van een bedrijf is een complex proces en vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring voor het beste resultaat. BHB Dullemond helpt u daarbij.

Lees verder
Bedrijf kopen

02.

Bedrijf kopen

Onze aanpak is gericht op koper én verkoper. Want uiteindelijk is een transactie pas geslaagd als de deal voor beide partijen meerwaarde biedt.

Lees verder
Bedrijfswaardering

03.

Bedrijfswaardering

Bij onze waarderingen krijgt u geen dik rapport met veel theoretische beschouwingen. Onze aanpak is pragmatisch en resulteert in een realistische waardebepaling.

Lees verder
Bedrijfsfusie

04.

Bedrijfsfusie

Dé succesformule voor een geslaagde bedrijfsfusie bestaat helaas niet, maar door jarenlange ervaring weten we waar de valkuilen liggen en kunnen we fouten voorkomen.

Lees verder
Schade & conflictwaardering

05.

Schade & conflictwaardering

Het is belangrijk dat er een duidelijke en betrouwbare waardering of schadeberekening op tafel komt zodat u de kans om succesvol uit het conflict te komen vergroot.

Lees verder

Onze referenties