Eigenaar SAL Verzuim versterkt marktpositie door overname van Stimulanz

Bedrijfsoverdracht - 25 mei 2020

Stimulanz, een arbodienst die zich specialiseert in actieve en preventieve verzuimbegeleiding, is overgenomen door Tammy Koolen, eigenares van SAL Verzuim. Stimulanz (vijftien vaste medewerkers en een grote schil aan zelfstandige zorgprofessionals) heeft in de afgelopen jaren een eigen positie gecreëerd in de markt voor arbodienstverlening, door haar vernieuwende aanpak van verzuim middels directe interventie vanaf de eerste verzuimdag.

Deze overname is een strategisch interessante aanvulling op SAL Verzuim nu de twee arbodiensten samen een groter gebied bereiken en bredere dienstverlening kunnen bieden binnen Midden en Zuid-Nederland. Maarten Lebon zal in het bedrijf werkzaam blijven in een commerciële rol en Jolande Giesberts zal haar arbeidsdeskundigheid blijven inzetten binnen het bedrijf.

BHB Dullemond is namens koper opgetreden als overnameadviseur. We hebben het omvangrijke traject van het begin tot het einde begeleid. 

Tammy Koolen: “Ik wil ‘charmante daadkracht’ aan BHB Dullemond toevoegen als handelsmerk. Op deze manier worden gestelde doelen en beoogde resultaten geborgd en bereikt.”

Bedrijfsovername advies

Kunt u expertise gebruiken bij de aan- of verkoop van uw bedrijf? Bij inschakeling van BHB Dullemond bent u verzekerd van ondersteuning door een team van specialisten. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsovernames voor assurantieadvies- en volmachtondernemingen, serviceproviders, hypotheekadvieskantoren, pensioenconsultancykantoren, verzekeraars, makelaardij en arbodienstverleners.

Bekijk alle klanten