033-4805482

Kroezen Verzekeringen

"Als ondernemer dien je continu na te denken over je strategische mogelijkheden én kansen."

Mark van Kessel en Alex Klooster – Kroezen Verzekeringen

Als ondernemers van een bedrijf met 80 medewerkers vinden wij dat je continu dient na te denken over je strategische mogelijkheden en kansen. Deze mogelijkheden en kansen veranderen zowel door interne omstandigheden maar zeker ook door externe ontwikkelingen.

Met BHB hebben we daar meerdere gesprekken over gevoerd en de verkoop van Kroezen werd daarbij als strategische optie niet uitgesloten. Ons bedrijf had autonoom ook een goede uitgangspositie getuige het feit dat we in het jaar voor de transactie weer in een groeifase zaten door enkele mooie contracten. Echter, nu we ingebed zijn in een groter geheel waarvan Kroezen de spin in het web is, ervaren we dat we strategisch gezien een erg goede beslissing hebben genomen.

In de voorbereiding en het verkoopproces hebben we gemerkt dat integriteit, deskundigheid en discretie bij BHB voorop staan. Gezien de omvang van ons bedrijf was dat niet onbelangrijk, voordat je het weet sta je in de ‘etalage’. Bovendien hebben Bosma en de medewerkers van BHB ervoor gezorgd dat er ook na de transactie geen verrassingen kwamen.