Schreuder Verzekert (Rotterdam) overgenomen

Schreuder Verzekert (Rotterdam) heeft de afgelopen jaren een sterke groei (onder andere door een fusie en enkele overnames) doorgemaakt naar een mooi bedrijf met bijna 50 medewerkers. Door deze ontwikkelingen waren er meerdere aandeelhouders aan boord gekomen. Hoewel er inmiddels een organisatie was opgebouwd met meerdere succesvolle (internationale) klantniches hadden de aandeelhouders ook andere interesses ontwikkeld.

Marijn Moerman van Schreuder Verzekert: "Om de verschillende toekomstmogelijkheden te onderzoeken hebben we BHB Dullemond gevraagd een onafhankelijke en objectieve waardering te maken van ons broker en MGA bedrijf. Hiertoe bouwde BHB Dullemond samen met onze directie een business case. Op basis daarvan kregen we als individuele aandeelhouders een goed beeld van de opgebouwde waarde. Op verzoek van de aandeelhouders heeft BHB Dullemond daarnaast nog enkele scenario’s doorgerekend. Vervolgens werden we als aandeelhouders benaderd door een van onze business partners die interesse bleek te hebben Schreuder Verzekert over te nemen. De waardering en de adviezen van BHB Dullemond hebben ons beslist geholpen ons bedrijf snel en succesvol aan onze business partner te verkopen. Wij kijken terug op een vruchtbaar verkooptraject".

"Kort daarna ben ik gestart met een volledig nieuw initiatief in de verzekeringsmarkt met de start-up Alicia. Daar werk ik inmiddels met razend veel enthousiasme en energie met 25 medewerkers aan zogeheten embedded insurance oplossingen en gaan we binnenkort starten met onze internationale expansie".

Bekijk alle klanten