Michel van den Hoek

Financieel Manager

Michel heeft ruim 19 jaar gewerkt als assistent-accountant/relatiebeheerder bij De Jong Accountants en Belastingadviseurs te Soest. Daarvoor werkte hij 5 jaar als organisatie-adviseur bij Overmars Organisatie Adviseurs waar hij ondernemers adviseerde inzake kantoorinnovaties en strategie. Michel krijgt veel energie van het werken met cijfers en het digitaliseren van de administratieve processen. Vanuit zijn rol in de samenstelpraktijk heeft Michel verschillende administraties gezien, hij is daardoor een waardevolle gesprekspartner voor onze klanten.

Opleidingen

MER (Hogeschool Utrecht), Sociologie (Universiteit van Amsterdam), SPD Bedrijfsadministratie (Markus Verbeek Praehep), Belastingadviseur (Markus Verbeek Praehep).

Werkervaring

19 jaar assistent-accountant/relatiebeheerder bij De Jong Accountants en Belastingadviseurs, 5 jaar organisatie-adviseur bij Overmars Organisatie Adviseurs.

Hobby’s / Passies

Michel voetbalt en fitnesst in zijn vrije tijd. Verder is hij druk met tuinieren. Daarnaast gaat hij graag  shoppen en lunchen met zijn vrouw.

Terug naar overzicht