Werken bij BHB Dullemond

“Als werkstudent draai je vanaf dag één volledig mee op allemaal interessante M&A-trajecten. Ik krijg kansen en mag initiatief nemen. Een plek waar ik mij vanaf het eerste moment thuis voel”

Niek Bakker heeft al een carrière als topsporter. Hij heeft binnen het volleybal de nationale selectie van Jeugd en Jong Oranje doorlopen. In mei is Niek bij ons aan de slag gegaan. Niek: ‘ik ben op dit moment bezig met de afronding van mijn master Management, Economics and Consumer Studies aan de Universiteit van Wageningen en werk daarnaast bij BHB Dullemond als M&A Analist."

Ook bij BHB Dullemond zie ik een eredivisiementaliteit

“Mijn sollicitatieprocedure bij BHB Dullemond ging snel. Tussen de eerste kennismaking en mijn eerste werkdag zat nog geen twee weken. Het proces ging voortvarend en het contact was zeer prettig. Tijdens de gesprekken kreeg ik al snel een goed beeld van de organisatie omdat collega’s waar ik nauw mee zou gaan samenwerken betrokken waren bij de sollicitatieprocedure. Zij gaven mij allemaal een welkom gevoel. Ook tijdens mijn inwerkperiode merkte ik dat iedereen bereid was mij te helpen. Het onboarding-programma was uitgebreid en alle collega’s hebben hierin als taak een nieuwe collega op weg te helpen. Ik heb daardoor snel iedereen goed leren kennen. BHBD is een bedrijf waar ambitieuze mensen werken, die allemaal voor het beste resultaat gaan, een soort herkenbare eredivisiementaliteit."

 

Niek, dat heb je weer goed gedaan!

"Wat mij vooral aanspreekt in mijn werk bij BHBD is de hoge mate van verantwoordelijkheid. Vanaf dag één word ik als volwaardig lid binnen het team gezien. Ik word serieus genomen en mijn werk wordt gewaardeerd. Ook is er tijd voor vragen en uitleg en initiatief nemen wordt gestimuleerd. Fouten maken hoort erbij, zeggen ze hier, maar nog vaker hoor ik: Niek dat heb je weer goed gedaan!"

 

“Ik wil binnen BHBD mijn kwaliteiten vanuit mijn sportcarrière inzetten bij het helpen van klanten”

 

Een bedrijf waar ik elke maandag weer met plezier mijn week start

"De financiële wereld saai? Nee, alles behalve dat. De opdrachten die wij doen zijn uitdagend en super leuk. Daarnaast is BHBD een sterk groeiend bedrijf, dus er gebeurt altijd wat. En naast dat er hard gewerkt wordt, wordt er veel georganiseerd om ook een leuke tijd met elkaar te hebben. In het souterrain van ons kantoor hebben we in mei een compleet nieuwe bar in gebruik genomen. Een plek waar we elke dag met elkaar lunchen en op donderdag of vrijdag een borrel met elkaar drinken om de week af te sluiten. In de drie maanden dat ik hier nu werk heb ik al verschillende events meegemaakt. De jaarlijkse zomer-BBQ bij Edwin en Martine thuis, een afscheid van een collega (uitgebreid gevierd met eten, outfits, speeches en slingers) en een ‘ik blijf thuis’-party voor alle achterblijvers tijdens de zomerperiode. Kortom, BHBD is een bedrijf waar ik elke maandag weer met plezier mijn week start!"