Henny geslaagd voor haar postdoctorale diploma Business Valuator

Begin deze maand heeft onze collega Henny Kloppenburg haar postdoctorale diploma in Business Valuation ontvangen op de Nyenrode Business Universiteit. Wij feliciteren Henny met deze prestatie en zijn blij dat wij met een Business Valuator in ons team de dienstverlening aan onze klanten naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

Begin deze maand heeft onze collega Henny Kloppenburg haar postdoctorale diploma in Business Valuation ontvangen op de Nyenrode Business Universiteit. Wij feliciteren Henny met deze prestatie en zijn blij dat wij met een Business Valuator in ons team de dienstverlening aan onze klanten naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

“Voor een geslaagde deal is een goed begrip van de business modellen en hoe bedrijven waarde creëren essentieel. En dat gaat veel verder dan alleen maar het cijfermatige stuk”, geeft Henny aan. De opleiding Business Valuation is een mooie aanvulling op haar jarenlange ervaring als waarderingsdeskundige. Niet alleen in onze transactiepraktijk – het begeleiden bij aan- en verkoop van ondernemingen - is waarderen van groot belang, ook in veel andere situaties is waarderen benodigd, je kunt dan denken aan:

Ook in deze situaties gaat het niet alleen om de waarde van de onderneming, maar zit de waarde van de adviseur in het doorgronden van het proces, het inspringen op de situatie, het behartigen van de belangen, hoor- en wederhoor etc.