Bedrijfsoverdracht: Heilbron neemt Jonker Schotte over

Het gerenommeerde Haagse assurantie- en volmachtbedrijf Jonker Schotte (vijftien medewerkers) is overgenomen door Heilbron. BHB Dullemond is namens verkoper opgetreden als overnameadviseur. We hebben het omvangrijke bedrijfsoverdracht traject inclusief herinvestering van begin tot het einde begeleid. Het juridisch advies werd verricht door Berculo Advocaten.

Jonker Schotte is sterk in het bieden van dekking (w.o. ziektekosten) aan buitenlandse studenten die in Nederland studeren maar dit concept wordt inmiddels ook internationaal uitgerold. Deze niche is strategisch interessant voor Heilbron waardoor voor beide partijen een mooie transactie is ontstaan.

Marco Scheffers zal de komende jaren commercieel blijven werken aan het (internationaal) uitrollen van het verzekeringsconcept voor buitenlandse studenten. Daarnaast zal Fons van der Zalm aanblijven als directeur van Jonker Schotte onder de vlag van Heilbron.

Bedrijfsname advies

Kunt u expertise gebruiken bij de verkoop van uw bedrijf? Bij inschakeling van BHB Dullemond bent u verzekerd van ondersteuning door een team van specialisten. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsovernames voor assurantieadvies- en volmachtondernemingen, serviceproviders, hypotheekadvieskantoren, pensioenconsultancykantoren, verzekeraars, makelaardij en arbodienstverleners.