Alinda Bindels

M&A Director

Alinda heeft veel verschillende financiële rollen gehad bij verschillende typen bedrijven (familiebedrijven, beursgenoteerde bedrijven, private equity, stichtingen). Hierdoor is haar ervaring breed en kan zij zich de problematiek van opdrachten snel eigen maken. Ze heeft veel ervaring in fusies en overnames en bedrijfswaarderingen. In haar werk is ze klantgericht, analytisch, strategisch en pragmatisch. Kenmerken voor Alinda zijn: spontaan, mensgericht, onderzoekend, integer, logisch denker.

Opleidingen

Register Accountant. Rijksuniversiteit Groningen, Postdoctorale accountancy-opleiding. Diverse opleidingen in het kader van permanente educatie. Meest recente opleidingen: Trends in IT up to 2040, One Page Management: efficiency in planning & control, Masterclass Real Options, Masterclass Cashflow Analysis, Van Lijderschap naar Leiderschap, Control the strategy: Trends en ontwikkelingen in Risico Management.

Werkervaring

Alinda heeft brede werkervaring. Zwaar en strategisch in de rol van CFO/directeur van een middelgroot internationaal familiebedrijf werkzaam in de telecom, met daarbij in portefeuille juridische zaken, inkoop, financiën en logistiek. Pragmatisch en sensitief in de rol van controller/interim financieel directeur voor opdrachten bij stichtingen en kleine (familie)bedrijven. Expertise in de rol van Teamleider Corporate Reporting bij een multinational en als (assistent)-accountant bij PWC.

Specialisatie

Begeleiding bij fusies en overnames, bedrijfswaarderingen.
Expertise op het gebied van jaarrekeningen en controlling.

Hobby's / passies

Een grote hobby is paardrijden. Daarnaast is Alinda druk met een gezin met twee pleegkinderen en een leuke man en houdt zij van gezond koken en zo nu en dan tuinieren. Verder houdt Alinda van lezen en van films kijken.

 

Terug naar overzicht